Mangalia.nu
Resor och resande

Aktivera företaget med företagsaktiviteter

oktober 25, 2017 13:39 by Admin

Bli ett med dina medarbetare och planera in företagsaktiviteter. Företagsaktiviteter och event kan svetsa samman grupper med hjälp av samarbetsövningar och utmaningar. Självklart finns det flera olika typer av olika övningar och aktiviteter som sätter samarbetet på prov. Ett hett tips från oss är att ta kontakt med ett eventbolag som arrangerar en heldag med roliga aktiviteter, helst ska kvällen rundas av med ett mingel.

Det finns ett flertal undersökningar som påvisar att både lojalitet och arbetsmiljö ökar drastiskt om stämningen är bra på kontoret. Innerst inne tror jag att alla kan erkänna att man hellre stannar på en arbetsplats med bra vänner, än en arbetsplats med högre lön och sämre relation till kollegor. Min förhoppning är att kunna uppmana mina läsare till att våga investera i sina kollegor och se till att företagsaktiviteter är ett måste för varje medarbetare.

Vad för krav kan jag ställa hos ett eventföretag?
”Smakar det så kostar det” skulle jag vilja påstå. Ett event kan utforma sig precis hur som helst och bara ni som företag kan begränsa det. Eventföretaget kan ta fram allt från en aktivitet till en weekend fullspäckad med äventyr.  Det ni behöver vara tydliga med är er budget och ert mål med självaste eventet. Sen bestämmer ni tillsammans med eventbolaget hur mycket frihet dem får att bestämma upplägget.

Hoppas att detta inlägg får er att våga investera i er företagskultur!


Just nu värderat 2.0 av 3 människor

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5